Het kappersvak en de visagie: Vanaf mijn 6e wilde ik al kapper worden! Niet dat ik mijn poppen verknipte en alles vol kladderde met verf, maar wel een soort droom waarin ik creativiteit en de uiterlijke verzorging wilde combineren. Op mijn 15e begon ik dan ook met het kappersvak. Niks moeilijke studies, ik wilde kapper worden! Al snel volgde de opleiding tot visagist en nagelstylist en na vele opleidingen en specialisaties in binnen- en buitenland, ben ik terecht gekomen in de voor mij ideale combinatie: Het onderwijs en de uiterlijke verzorging! 

Op mijn 22e begon ik als docent kapper en visagie in in Amsterdam, dit beviel mij zó goed dat ik het kappersvak en lesgeven ging combineren. Na vele jaren lesgeven en toch een HBO opleiding , ben ik op dit moment 36 jaar, Interim Manager in het VMBO onderwijs, moeder van een dochter van 8 én vrouw van de (voor mij) leukste man van het land.

Met de komst van onze eerste bruidscollectie vier jaar geleden is voor mij de cirkel rond: Onderwijs, uiterlijke verzorging en accessoires. Wat valt er nog te wensen...

Groetjes Saar