Het huwelijk is misschien wel één van de belangrijkste dagen uit je leven en er gaan meestal maanden van voorbereiding aan vooraf. Het is dan ook niet gek dat er buiten de aanschaf van die prachtige jurk en het regelen van een waanzinnige locatie ook een bruidsstyliste voor je klaar staat die jouw uiterlijk professioneel komt verzorgen. Zo kan jij ontspannen jullie huwelijksdag op je af laten komen, terwijl ik de verzorging van jouw haar en/of make-up uit handen neem.
Werkwijze in het kort:
Tijdens de proefsessie bespreken we al jouw wensen en ideeen, de mogelijkheden van het haar én kijken we naar de jurk en eventuele accessoires. Tevens bespreken we de algehele style van jullie huwelijk, waardoor ik het mooiste bruidskapsel kan creëren. Tijdens de proef nemen we de tijd om alles rustig door te nemen en maak ik een kapsel dat goed bij jou past! 
Trouwdag:
Op jullie trouwdag kom ik lekker aan huis of op locatie zodat jij onbezorgd de grote dag kan beginnen. Ik zorg dat je binnen 1,5 a 2 uur helemaal klaar bent voor het 'Jawoord' en je volop kan genieten van al het moois dat jullie dag gaat brengen... 

Ben je opzoek naar meer informatie of wil je een afspraak met mij maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

PORTFOLIO   REVIEWS    CONTACT