MARIE TEGELAAR – 13/09/2018 om 16:07                                                                                                                                 REVIEW SCHRIJVEN →                

Hoi Saar,
Wat zit ik hier te glimmen en te genieten van onze geweldige dag :) Mijn haar heeft geweldig gezeten en jij hebt mij weten te overtuigen van het feit dat make-up heel mooi kan zijn.
Bedankt voor alle goede zorgen, het ga je goed.
Marie


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARIANNE DE GRAAFF – 28/08/2018 om 14:19
Zo blij met mijn prachtige haar, bedolven onder de complimenten en lieve reacties ! De kleur, het kapsel alle aandacht het was oprecht genieten. Mijn zusje heeft al een afspraak met je staan, leuk om je op ons volgende feest weer te zien.
Marianne de Graaff


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

DUNJA – 06/08/2018 om 10:07
Hallo Sarah,
Wat heb ik enorm genoten van alle aandacht op onze prachtige dag. Mijn haar heeft goed gezeten evenals de make-up. Je hebt prachtig haar verricht mijn complimenten voor jou.
Keep up de good work!!
Dunja


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JACCO – 08/07/2018 om 19:01
Hallo Sarah,
Jij hebt mijn vrouw (Olga) zó mooi gemaakt op onze trouwdag, dat ik het leuk vond om jou persoonlijk te bedanken met een review op je website.
Dankjewel!!
Groet Jacco


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
LOTTE VAN DER WEERT – 21/06/2018 om 11:28
Hallo Saar,
Je hebt mij en mijn zusje zo mooi gemaakt, ons feestje was daardoor echt extra leuk!
Liefs Lotte


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FATIMA – 02 /06/2018 om 09:08
Dag Sarah,
Ik heb heel veel mooie complimenten gekregen op mijn haar, jouw kapsel. Ik boek je graag snel weer!
x Fattie


 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

SASKIA WANTER – 27/04/2018 om 14:01
Saar je bent een topper! Dikke 10 sterren voor jou meid!
Groetjes Sas 


 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
MIEKE LANGELAAR – 25/11/2017 om 17:01

Ontzettend blij met mijn mooie kapsel en prachtige make-up. Het heeft heel goed gezeten en vele complimenten over gehad, Mijn nichtje gaat je bellen voor een afspraak :)
Liefs,
Mieke


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JEANNE – 28/010/2017 om 14:36
Zo mooi, zo knap gedaan, zo vol bewondering.
Dank je wel!
Liefs Jeanne


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

DORRY VAN DER LAAR – 23/0/2017 om 10:07
Hallo Sarah,
Wat ben ik blij dat ik jou via een vriendin heb mogen ontmoeten. Ik was zo aan het twijfelen over mijn kapsel en make-up... En daar was jij, vol ervaring, kennis en mogelijkheden en samen hebben wij dan ook het mooiste kapsel voor mij gekozen. En de natuurlijke make-up, die de hele dag bleef zitten maakte het geheel af!!!

Mijn dag was prachtig, mijn kapsel super mooi, de foto's zullen snel volgens.
Saar is meer dan 5 sterren, een dikke tien als je het mij vraagt yes
Dankjewel Dorry


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TIM SWART – 08/09/2017 om 19:13
Hallo  Sarah,                                                                                                                                                                       
Zoveel mooie berichten maar allemaal van bruiden, moeders of zusjes... Daarom vond ik het leuk om als kersverse man van Julia te reageren. Want wat heb jij haar mooi gemaakt en wat hebben wij genoten van onze gewedige dag! Mijn dank (en die van Julia) is daarom groot.
Heel erg bedank en misschien zien wij elkaar nog eens.
Groet Tim


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
SANDRA KOELEWIJN – 02/04/2017 om 11:28
Hallo Saar,
Je hebt mij en mijn zusje mooi gemaakt voor mijn huwelijk met lieve Hans. Wat heb jij goed je best gedaan, wat was het gezellig en wat bleef mijn haar en make-up goed zitten! Mijn dank is daarom groot en de foto's volgen.
Heel erg bedankt!

Groetjes Sandra

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SASKIA WITTEMANS – 22 /03//2017 om 20:02
Wat ben je toch goed, heb zoveel complimenten gekregen, thanks en tot gauw!                                                                             
x Sas

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BRENDA – 04/01/2017 om 21:49
Wat een heerlijk uiteinde, wat een heerlijke coupe en wat bleef mijn make-up heerlijk zitten.                                                                                    
10 sterren voor jou!!
Kus Bren


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARLEEN – 19/11/2016 om 17:06
Saar wil je mij altijd zo mooi blijven kleuren…
Leen

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WIETSKE WOLLEVEEN – 12/11/2016 om 12:32
Gewoon even zeggen dat ik je een gaaf mens vind! Wat een heerlijke proef heb ik gehad, kijk uit naar de huwelijkssessie…
Tot 31 december!
Groetjes, Wietske

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CATHY JANSSEN – 04/11/2016 om 08:04
 Op  29 oktober is Sarah bij mij thuis geweest om mijn bestelling voor sluier en sieraden door te nemen, en gisteren het bericht gekregen dat alles klaarstaat, zo fijn! De sessie thuis was heel prettig, zo kon ik in alle rust mijn wensen betreffende de sluier bespreken en konden de sieraden aangepast worden op kleur. De sluier is helemaal op maat gemaakt en prachtig afgewerkt met kleine steentjes, precies zoals ik wilde. De sieraden zijn van parels met parelmoer en hebben twee zilveren hangertjes met onze initialen gekregen, zo mooi…Wat een fantastische middag, zoek je kwaliteit, creativiteit, ontspanning, humor en een luisterend oor? Ga naar Sarah smiley
In december zien wij elkaar weer voor mijn kapsels.
X

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LIEN JACOBS – 02/11/2016 om 02:01
Ha Saar,
Je bent gewoon goed!
Mijn haar zit altijd goed, mijn kleur zit altijd goed, begint bijijijna saai te worden ?
Lien

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SASJA COHEN – 28/10/2016 om 23:38
Lieve Sarah,
Hier nog even een berichtje van mij!
Wat heb je ons mooi gemaakt en wat was je een sprankelende toevoeging op onze huwelijksdag. Mijn moeder, zusje en ikzelf waren harstikke tevreden en raden je dan ook aan bij al onze vrienden, collegae en kennissen!
Mocht je weer eens in de buurt zijn van Utrecht, wip vooral even aan voor een kopje koffie of een wijntje!
Lieve groet Sasja

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WILLEM– 08/10/2016 om 00:11
ROCK and ROLL Saar! Je bent een vakvrouw in hart en nieren.
Willem

 

DARYA – 29/09/2016 om 09:03
Sarah wil jij mijn haar vaker zo mooi stylen? Het zat zo tof, ik was helemaal blij. Wil je het snel voor mij knippen ook!
Ik bel je!
X darya

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TINA DE WIT– 23/09/2016 om 20:07
Saar maakt de mooiste folies van het land, knipt als een tovenaar en weet mij telkens weer mooi te maken.
Tina

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CHARLOTTE VAN DER SLAG – 15/09/2016 om 18:28
SARAH KNIPT MIJ AL JAREN! GOED, GEZELLIG EN OP TIJD!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ABBELEY W.– 11/09/2016 om 22:05
Gisteren mijn eerste afspraak met Sarah gehad. Zij kwam lekker naar mijn huis, was zeer professioneel, maar ook gezellig en luisterde goed naam mijn wensen.  Ik wilde een totaal ander kapsel en kwam met verschillende voorbeelden en ideeën aan. Na een goed overleg is Sarah aan de slag gegaan en heeft een mooie bob geknipt, die zowel vrouwelijk als stoer gedragen kan worden.
Een prima afspraak, mooi resultaat, zeker voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet,
Abbeley

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BRENDA LENTE – 05/09/2016 om 21:29
We hebben een geweldige dag gehad en het kapsel bleef super goed zitten! Wind, dansen en de vele armen om mij heen, het maakte allemaal niet uit:) Bruidskapsel top, Make-up top, Kapsel Mama top, Zusje haar/make top, jij top! Geweldige dag gehad!!
Onwijs bedankt!!
Brenda

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOM– 30/08/2016 om 18:07
Topper ben je!

 

SANDRA WIELEN – 21/08/2016 om 20:18
Hallo Sarah,
Via deze weg wil ik je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de fijne morgen op onze huwelijksdag (10-01-2015) Het mooie kapsel en de make-up zijn goed blijven zitten en door jouw professionele verzorging heb ik er dan ook geen omkijken meer naar gehad, ideaal. Ik heb enorm genoten van onze dag en mede door de fijne start, de professionaliteit én het geweldige resultaat ben ik met veel vertrouwen de dag begonnen!
Ik wens jou en je bedrijf al het goede toe en aanstaande bruid mocht je een toegewijde en lieve kapper en visagiste zoeken? je hebt haar gevonden!
:)
Groetjes, Sandra

 

SAS BIEREBOOM – 12/08/2016 om 13:07
Saar lees al je reviews, BESEF JIJZELF EIGENLIJK WEL HOE GOED JE BENT?!
Liefs Sas


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIANA – 03/08/2016 om 10:13
Kleuren, knippen en verlengen al jaren doet Saar mijn haar. Het enige nadeel is wel, als je Saar aan je haren hebt gehad, wil je nooit meer anders!!
Dus maak maar geen afspraak, dan raak je ook niet verslaafd…….


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DAISY VAN DIJK – 17/07/2016 om 19:34
Ik heb al jaren folies bij Saar en tekens zijn ze weer mooi, natuurlijk en heel strak op de huid. Ze is gewoon een vakvrouw van het beste soort!
x Daisy


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LUNA WINTER – 11/07/2016 om 17:20
Saar je reviews zouden voorzien moeten zijn van foto’s. Mijn haar zit zo goed, ik zou een foto willen plaatsen zodat alle andere klanten kunnen zien hoe goed je bent.
tot gauw Lieffie

Luna

 

JAQUE – 04/07/2016 om 07:24
Dag Sarah
Na een fijne proefsessie en gewelig huwelijk, kan ik met overtuiging zeggen dat je een vakvrouw bent. Ik heb je gevonden voor mijn bruidskapsel en visagie, maar wil in de toekomst ook zeker mijn haar bij jou laten knippen en kleuren. Na mijn reis neem ik weer contact met je op, voor het maken van een afspraak.
Het ga je goed!
Jaque


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AALIYAH  – 19/06/2016 om 18:05
Je hebt mijn haar opgestoken voor het huwelijk van mijn zusje. Waar ik twijfelde of alles je wel zou lukken, wist je goed om te gaan met mijn krullen en dikke haar!
Ik zal je aanraden bij mijn vriendinnen!

Aali

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NORA WOUTERSE – 06/06/2016 om 19:29

Sarah heeft mijn haren onlangs gekleurd en geknipt en mijn beiden zoontjes van een nieuw kapsel voorzien. Waar dit bij de kapper steeds een drama was, werkte de huiselijke sfeer en een i-pad fantastisch en hoefde ik mijn zoontjes niet af te leiden zodat de kapper zijn/haar werk kon doen.
Mijn blonde plukken zitten heel mooi en natuurlijk en mijn zoontjes zijn weer prachtig geknipt.
Drie vliegen in één klap en met succes!
Hartelijke groet,
Nora Wouterse


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DONNIE – 02/06/2016 om 08:22
Saar,
Mijn haar zit weer zo lekker.

Dikke dank!
Donnie (van Rossum)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DARA PLOWINSKI – 24/05/2016 om 23:01
Hallo Sarah,
Ik ben zo blij met de extensions die jij gezet hebt, wilde dat ff kwijt!
Dara


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STEPHANIE VAN DER PLOMP – 18/05/2016 om 12:16
Saar mijn verlenging zit zo goed!!!! Het wassen, stylen en krullen gaat zo makkelijk. Het haar en de kwaliteit zijn super. Het kost wat, maar dan heb je ook echt wat, dikke aanrader dus!!
Onwijs bedankt!
X Steph


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LONNEKE VIS – 13/05/2016 om 11:19

Hallo Sarah,
Afgelopen vrijdag had ik mijn proefsessie met jou. Ik ben tevreden over het eindresultaat, het was precies zoals ik hoopte. Het haar zat goed strak, terwijl het nonchalant oogde, de visagie was natuurlijk, bedankt daarvoor.
Tot 30 juli!
Met vriendelijke groet,
Lonneke Vis


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARGRIET DUBBELAAR – 07/05/2016 om 11:01
SARAH, JE BENT MEER DAN TOP! KAN ER WEINIG ANDERS VAN MAKEN HAHA :)

STELLA – 04/05/2016 om 15:08
Mocht je nog je nog niet helemaal zeker zijn of je Sarah wilt boeken voor je kapsel? DOEN! je vindt echt geen betere, leukere, en lievere Saar!!
-X-


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARIJKE JOOSTEN – 03/05/2016 om 11:01
Hallo Sarah,
Wat een prachtig resultaat heb jij neergezet met mijn bruidskapsel en make-up. Ik heb zoveel complimenten gekregen en de eerste foto’s zagen er zo mooi uit. Ik heb je een dikke knuf gegeven en al eerder bedankt, via je reviews wil ik het al je andere klanten laten weten: je bent goed, betrouwbaar, lief en loyaal. Dank voor het delen van al deze mooie eigenschappen.
Groetjes Marijke


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MANON DE GROOT – 21/04/2016 om 22:09
Saartje bent onze Knapster, Max en Rolf zijn weer helemaal het mannetje!
Tot volgende week (mag je mij weer van nieuwe haren voorzien)
Groetjes Max, Rolf en Manon


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PHIE DE WOLF – 22/03/2016 om 11:36

Hallo Sarah,
Wij hadden afgelopen week een afspraak voor mijn proefkapsel en make-up en tevens voor het uiterlijk van mijn zusjes. We vonden de morgen heerlijk, hebben zo genoten van het getut en gefrummel aan ons uiterlijk! Wij kijken alle drie dan ook heel erg uit naar mijn huwelijksmorgen en willen je via deze weg nog eens extra bedanken voor je goede zorgen!
Hartelijke groet,
Phie de Boer


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MIKE VAN DIJK – 18/03/2016 om 11:12
Hey Berrekie,
Mijn haar zit weer top en het heeft gewerkt ?

Mike :)

 

MARIANNE VAN DER SCHAAF – 18/01/2016 om 21:11
Heeey Saar,
Wat was het fijn, wat was gezellig, wij hebben zo genoten van je aanwezigheid en goede zorgen. 
Dank je wel leuke, lieve Saar 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------